Hypotheekadvies op maat!

Onafhankelijk advies daar we niet gebonden zijn aan 1 geldverstrekker voor 

  • Particulieren
  • ZZP'ers
9.png

Hypotheek

Uw droomhuis vinden is één ding! De hypotheek en alles wat daarbij komt kijken is twee! U gaat natuurlijk geen hypotheek aan zonder eerst een goed advies te hebben ingewonnen. Het kopen van een huis is voor de meeste mensen immers de grootste uitgave die men ooit zal doen. Maar, voordat u de sleutel in handen krijgt, moeten er een hoop keuzes gemaakt worden. ABC Consulting helpt u hierbij!

We werken samen met vrijwel alle in Nederland actieve geldverstrekkers, maar zijn aan geen enkele geldverstrekker gebonden. Hierdoor kunnen we een onafhankelijk advies uitbrengen en hoeft u niet meer alle banken apart af voor een vergelijking. Laat ons een advies uitbrengen en de beste voor u selecteren!

U kunt bij ons rekenen op intensive begeleiding en advies gedurende het gehele traject, van het eerste oriëntatiegesprek tot de afronding bij de notaris. Vanzelfsprekend zijn we u na die tijd ook graag van dienst. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn altijd het uitgangspunt bij onze advisering. Aan de hand hiervan maken we een objectieve analyse en vervolgens adviseren we u een voorstel dat volledig aansluit bij uw wensen.